CD Hitchhiker Exampler

70 kr

Slut i lager

Artikelnr: 46043713 Kategori:


‎– CXSK-46036
Hitchhiker Exampler
CD, Compilation
13 Mar 1990


1 Rodney Crowell The Faith Is Mine
2 Mary-Chapin Carpenter* This Shirt
3 Darden Smith 2000 Years
4 Rosanne Cash I Don't Have To Crawl
5 Indigo Girls Make It Easier
6 Rodney Crowell Tell Me The Truth
7 The O'Kanes The Better To Love You
8 Shawn Colvin Something To Believe In
9 Darden Smith Never Let A Day Go By
10 Mary-Chapin Carpenter* Read My Lips
11 James McMurtry Talkin' At The Texaco

Ytterligare information

Vikt 0,05 kg